Är en t-shirt bara en t-shirt?

De flesta av oss har minst en vit t-shirt i garderoben. Kanske flera, och i olika färger och snitt.
Jag älskar att gå i t-shirt, vare sig det är till jeans eller kjol. Allra helst ska den vara i bomull eller i något annat naturmaterial. Oerhört bekvämt.

Jag skulle ut på lunch häromdagen och satt och jobbade. Tiden gick så fort, och jag ville verkligen bli färdig innan mötet så när jag väl avslutade hade jag 6 min på mig att fixa till mig. Vad gör man då? Jag hade svarta jeans och svart t-shirt på mig. Jo jag slängde på mig en vit kavaj, ett långt halsband och ett par klackskor. Lite extra rouge och till sist läppglans. Hann inte ta bild tyvärr, men jag fick komplimanger för min eleganta stil. T-shirt är aldrig fel.

Är en t-shirt bara en t-shirt då? Svaret är nej, såklart inte. Det finns nog inget enskilt plagg som finns i så många olika variationer. Jag tror att många av oss mår som bäst när vi kommer hem från jobbet och drar på oss den där sköna, mysiga tishan. Ahhh äntligen! Känns det igen? Så varför inte utnyttja ett bekvämt, lättillgängligt och prisvärt plagg även i lite striktare sammanhang, som på jobbet eller på aw-n. Är man beredd att lägga lite mer pengar så finns där hur mycket som helst att välja mellan.

Här är bara ett litet axplock av allt som finns därute, men det illustrerar hur mycket olika snitt och stilar det finns att tillgå i t-shirtväg; lång, kort, asymmetrisk, med rullad rå kant, i bomull, lin, viskos, med längre bakstycke, rund hals, v-ringat, slitsar i sidan, djup ringning osv.

 

 

Alla t-shirts ovan kommer ifrån H&M. Bilderna likaså.
Alla t-shirts ovan kommer ifrån H&M. Bilderna har jag lånat ifrån deras hemsida. Priserna varierar mellan 69.90 och 299kr.

 

 

Man kan göra små saker för att få lite mer form på tröjan, t ex kan man stoppa in t-shirten helt eller delvis och rulla upp ärmarna. Lite gör mycket. Prova och se.

 

 

Vit t-shirt_cocolafemmeCocolafemme_Vit t-shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Möte igen om 10. Jag slänger väl på mig ett halsband och en kavaj innan jag drar då.

 

 

 

Vit t-shirt_carola becker_cocoloafemme

 

 

 

Lite inspiration hämtat ifrån Pinterest;

 

image

 

Jag är riktigt förtjust i skinnbrallorna med lång vit t-shirt. Det stilen kopierar jag mer än gärna.

 

Jag har fått en del frågor på vad jag använder för smink. Svaret är att det varierar, men just nu är mitt motto ”keep it simple”, och det enda smink jag använder för närvarande är det här;

 

Makeup_cocolafemme
Underlagscreme från Lumene, läppglans från Clarins, rouge och ögonskugga från H&M, ögonbrynsskugga från LOreal och favoriten glanspuder från Mac. Lika viktigt är förstås att ha bra borstar, ögonfransböjare och pincett för perfekta bryn.

 

Ha en härlig dag så ses vi igen på fredag.

 

 

 

Lämna ett svar