Om mig

Carola Becker
Carola Becker

Carola Becker, uppväxt i Skånes gröna hjärta, Göinge. Bor numera i Stockholm tillsammans med min man Johan Becker och våra två barn Bianca och Olivia.

Mitt i livet och hjulet snurrar fort. Frukten är mogen och nu vill jag sakta in och njuta av skörden. Är man som jag, en något otålig och orolig själ, så får man jobba lite extra för att tillåta sig själv att stanna upp i tillvaron emellanåt. Jag har, liksom många andra, swishat fram på motorvägen. Svepts med i farten och varit fullt fokuserad på att undvika diverse farthinder. Det är bra så, men ibland är det inte fel att svänga av och ta en liten avstickare. Den här bloggen är mitt nya projekt, min landsväg, mitt sätt att stanna upp och betrakta mig själv och min omgivning. Och när jag ändå håller på, njuta lite extra också.

Jag har en fil kand i nationalekonomi, har pluggat i England, började som trainee, har jobbat som produktchef på två stora internationella företag för att sedan helt byta bana. Jag var med i Bert Karlssons Fame Factory, där jag började skriva musik. Jag slutade på en femteplats, det årets bäst placerade kvinnliga artist, spelade in en platta med en producent och musiker i Nashville med eget material. Bytte bana igen och började jobba med kläder och mode.

Det blir säkert en härlig mix av allt möjligt på den här bloggen, precis så som jag gillar det och vill ha det. Häng med du också! Hoppas du gillar det.

 

Kontakt: coco@cocolafemme.com