Hårfint

Den här sommaren har verkligen varit solig och lång. Jag älskar salta bad och att simma utomhus i pool, men klor och salt i kombination med sol är inte direkt hårets bästa vänner. Dessutom känns det alltid skönt och kul att starta upp höstsäsongen med en ny fräsch frisyr. Det ger inspiration till förändringar på alla möjliga plan.

 

Cocolafemme_carola becker_ balayage_choppy bob_hår

 

Den här frisyren kopplar ett nytt grepp om den klassiska pagen. Jag gillar att den går att förändra och att den ger ett lite busigt intryck.  Slingor med balayage-tekniken är hett just nu. Frisören målar slingor och anpassar mängd och färg efter ens personliga förutsättningar och denna metoden ger inte den där skarpa utväxten som de mer traditionella färgningsteknikerna gör. Min frisör målade i ljusa slingor men lät bottenfärgen vara. Olaplex i blekningen är något jag verkligen kan rekommendera om håret är slitet.

 

Här är lite inspiration för hur man kan variera den här hårstilen. Alla bilder är hämtade från Pinterest. Tänk vad en fläta i luggen eller några hårnålar kan göra. Endast fantasin sätter gränser.

 

image

 

Lite mer att läsa;

 

Snyggaste frisyrerna 2016 – hitta en look som passar just dig

Expressen – frisyrer2016

Expressen – 9 smarta hårkep som får dig att se yngre ut

Elin Johanssons hårblogg

Lämna ett svar