Boostad start på veckan

Cocolafemme_carola becker

 

Idag plockar jag fram min slowjuicer. Hösten är här; äpplen, morötter, grönkål och andra härliga frukter och grönsaker är alldeles färska och finns just nu i överflöd och till bra pris. Dessutom är de närproducerade och det finns en hel del ekologiskt. Jag passade på att handla på Bondens marknad i helgen så nu tänker jag starta dagen och veckan med en riktigt härlig boost i form av färskpressad juice. Vilken vitamininjektion.  Skål!

 

 

 

Cocolafemme_slowjuicer_carola becker

 

I min juice har jag grönkål, äpplen, gula morötter och citron. Fräscht och packat med vitaminer och mineraler som är fantastiska antioxidanter. Visste du t ex att grönkål sänker kolesterolet och är bra för immunförsvaret? Eller att citron sänker PH-balansen i kroppen, vilket motverkar sjukdomar, även på lång sikt. Så det är bara att juica på!

 

 

image
I samarbete med Entouch Clinic

Jag har fått möjligheten att prova två produkter från Pevonia, ett ganska nytt hudvårdsmärke för den svenska marknaden. Pevonia är ett amerikanskt företag som tillverkar produkter inom professionell hudvård. Deras produkter finns på kliniker och spa över hela världen.

 

Spa Clinica Pro-serien sägs vara väldigt bra såhär efter sommaren eftersom produkterna innehåller extra mycket retinol (a-vitamin), vilket bygger upp och reparerar huden, suddar ut pigmentförändringar etc.

 

 

Cocolafemme_pevonia

 

 

 

 

 

Cocolafemme_carola becker

 

 

 

 

 

 

 

Det passar ju bra. Jag har spenderat många timmar i solen och har njutit salt- och klorstänkta bad hela sommaren. Det har varit ljuvligt, men nu känns det som att hösten är här och det är dags för lite omvårdnad, inre såväl som yttre. Mitt ansikte tycks behöva extra fukt för den fullkomligen slukade serumet. Krämen känns rik och lyxig och det behövs bara en liten klick. Jag gillar glow-et i huden efter appliceringen. Dubbelboost!

 

 

Om du vill prova de här produkterna eller redan gillar dem och vill fylla på förrådet, så har Entouch Clinic  20% rabatt på just dessa produkter t o m 30 september.

 

 

Bild från Pevonias Facebooksida
Bild från Pevonias Facebooksida

Spa Clinica PRO Serum

830 kr            (ord. pris 1033 kr)

 

Spa Clinica PRO Ansiktskräm
850 kr            (ord. pris 1065 kr)

 

 

 

 

 

Och med det önskar jag er alla en härlig start på veckan.

 

 

 

Du kanske också är intresserad av:

 

 

Om fördelarna med att dricka frukt- och grönsaksjuicer. (Tips: finns även på Netflix under dokumentärer.):

Fat, sick and nearly dead, Joe Cross

 

Vill du veta vad olika grönsaker innehåller?

Grönsaker och hälsa

 

Vad gör egentligen Retinol?

 

En inspirerande site med många härliga tips för att boosta kroppen:

Boosta kroppen

 

Om du önskar en härligt lyxig boost på utsidan också kan du kika på:

Pevonias internationella sida

Entouch Clinic

Lämna ett svar